Eye-catching tegels

Bij het kopen of herinrichten van een huis wordt er vaak druk gezocht naar dat ene meubel dat de center of attention wordt in een ruimte. Een echte eye-catcher, dat bepalend is voor de sfeer. Maar waarom zou u kiezen voor een meubel als eye-catcher terwijl u zoveel kunt doen met een ruimte zelf? 

Ze worden wel eens onderschat, maar de wanden zijn bepalend voor de sfeer in een ruimte. De juiste tegels kunnen het verschil maken tussen een kille, sfeerloze ruimte of een warme, uitnodigende kamer. Geef uw interieur een boost en durf te kiezen voor opvallende tegels!

Golden Hour

Bij het uitkiezen van een kleur tegel denkt u misschien niet snel aan goud, maar hoe schitterend is deze keukenwand? Deze keuken laat goed zien dat goud geen kitscherige of klassieke uitstraling hoeft te hebben. Dankzij de goud-grijze kleurcombinatie heeft deze keuken een stoere, industriële uitstraling. 

Met deze tegels kunt u dus alle kanten op. De gouden tegels geven uw keuken of badkamer een luxe uitstraling, welke stijl u ook kiest. Dankzij de glans op de tegels wordt het licht van alle kanten weerkaatst. De wand ziet er daarom op ieder moment van de dag anders uit, afhankelijk van het licht dat erop valt. Hoe u deze tegels ook combineert, een eye-catcher is het zeker!

Geïnspireerd geraakt?

Bent u geïnspireerd geraakt? Alle tegels uit dit artikel kunt u bekijken in onze showroom.
Hier staan onze medewerkers voor u klaar om u een persoonlijk en vrijblijvend advies te geven. 

×

Neem hieronder vrijblijvend contact op met Jordy!

× Direct contact