Over ons team

Maak kennis met ons team. Als u straks verder leest zult u zich vast afvragen hoe wij bij elkaar zijn gekomen. Wij hebben elkaar namelijk allemaal ontmoet op een manier die absoluut niets te maken heeft met tegels!

Roland Stenekes

Tegelzetter

Jordy de Krou

Tegelzetter

Domequen van de Berg

Tegelzetter

Het ontstaan van Tegelerij

Tegelerij is ontstaan door een aantal toevallige ontmoetingen, tussen drie totaal verschillende mensen. Twee van ons drieën hebben eerst carrière gemaakt in een ander vakgebied, voordat ze dit vak hebben geleerd. Wat wij drieën wel gemeen hebben is onze passie voor het vak en de wens om dit bijna uitgestorven vak nieuw leven in te blazen.

Een nieuwe generatie tegelzetters

Wij zetten tegels op een manier die past bij deze tijd. Door het combineren van jarenlange ervaring en kennis met een frisse blik en nieuwe ideeën, is er een tegelzetbedrijf ontstaan dat kwaliteit waarborgt en inspeelt op huidige trends en ontwikkelingen binnen het vak. Wij bieden een ruime collectie aan trendbewuste tegels die wij persoonlijk selecteren in Italië. Het is duidelijk te zien dat juist het combineren van al onze ervaringen en kennis vanuit deze totaal verschillende vakgebieden tot een onverwacht succes hebben geleid.

Wij zijn de nieuwe generatie tegelzetters!

Bent u benieuwd naar het brede aanbod tegels? Of bent u nieuwsgierig geworden naar ons als team? Kom langs in onze showroom in Zaandam! Wij zetten de koffie vast voor u klaar.

Bezoek onze showroom
×

Neem hieronder vrijblijvend contact op met Jordy!

× Direct contact