Minimalistische badkamer & Toilet – Amsterdam

Tegelzetter: Jordy de Krou

Deze badkamer en toilet zijn een prachtig voorbeeld van modern en minimalistisch! 


Deze ruimtes laten zien dat strak zeker niet saai hoeft te zijn. In zowel de badkamer als het toilet zijn er grote marmeren tegels geplaatst op de vloer, die doorlopen naar een enkele wand. De rest van de wanden zijn wit gehouden om de ruimtes diepte te geven. Dankzij het marmer in de verder witte ruimtes is de uitstraling luxe en modern, en zeker niet kil wat sommige mensen associëren met een minimalistische badkamer. 


In de badkamer is een minimalistisch wasmeubel geplaatst met daarboven een simpele, grote spiegel. Ook de kranen, de douche en de badkuip zijn strak en modern. De zwarte deur geeft een mooi contrast met de verder witte ruimte. Door de glazen douchewand behoud de badkamer haar ruimte en is de marmeren wand goed zichtbaar.


Het toilet is in geheel dezelfde stijl betegeld. Ook deze ruimte heeft een clean uitstraling. In de marmeren wand achter het toilet is een witte nis toegevoegd zodat er nog accessoires geplaatst kunnen worden. Zelf vinden wij deze moderne ruimtes zeer geslaagd!

×

Neem hieronder vrijblijvend contact op met Jordy!

× Direct contact