Houtlook vloer

Tegelzetter: Jordy de Krou

Het is al een tijd hot & happening: de “houtlook vloer”. Met de huidige kwaliteit van de houtlook tegels wordt het steeds moeilijker om deze tegels te onderscheiden van echt hout. Het effect wordt tegenwoordig versterkt door een voelbare houtstructuur. Wij hebben laatst deze houtlook vloer mogen leggen in een woonkamer van een jong gezin.


Een groot voordeel van de houtlook tegels is dat deze onderhoudsvrij zijn, maar wel de sfeer van hout met zich mee brengen. Echt hout is een natuurlijk product, waardoor enig onderhoud nodig is. Een houten vloer moet regelmatig in de olie of was gezet worden. Houtlook tegels daarentegen hebben weinig aandacht nodig; even dweilen met water en schoonmaakmiddel is genoeg om de vloer mooi te houden.

 

We zien daarom dat deze tegel veel gekozen wordt bij stellen met jonge kinderen. Zo ook in deze woning. Hier is voor een houtlook vloer gekozen omdat de bewoners de warme uitstraling van hout wilden hebben maar niet het gedoe op het gebied van onderhoud. De kinderen kunnen nu eten en drinken laten vallen, met karretjes rijden en zorgeloos spelen zonder dat er altijd op de vloer gelet moet worden! 

×

Neem hieronder vrijblijvend contact op met Jordy!

× Direct contact