Bedrijfskantine & Toiletgroepen – Spakenburg

Tegelzetter: Domeqeun van de Berg

Het is altijd leuk wanneer een klant durft te kiezen voor een opvallende tegel. Deze moderne ondernemer heeft gekozen voor een net zo moderne uitstraling van zijn bedrijfskantine en toiletten: met behulp van grijze en gouden tegels!

 

Het gaat hier om een eigenaar van een installatiebedrijf die zijn visie in het werk laat doorschemeren in de inrichting van zijn pand. Het installatiebedrijf gaat modieus en onder andere innovatief te werk, en dat is goed terug te zien aan de bedrijfskantine.

De achterwand van de keuken is 25m2 en met deze gouden tegel een echte eye-catcher in het bedrijfspand! Dankzij de glans op de tegels wordt het licht van alle kanten weerkaatst. De wand ziet er daarom op ieder moment van de dag anders uit, afhankelijk van het licht dat erop valt. Dankzij de goud-grijze kleurcombinatie heeft deze keuken een stoere, industriële uitstraling.

 

In het pand bevindt zich een heren en een damestoilet. De toiletten hebben een modieuze en strakke uitstraling door de combinatie van de accessoires met de grote lichtgrijze tegel. Het herentoilet heeft dankzij de combinatie van de grijze tegels met donkere meubels een industriële uitstraling. Het installatiebedrijf heeft voor het damestoilet een roze wasmeubel gekozen wat de ruimte een vrouwelijke touch geeft. De kleur past mooi bij de lichtgrijze tegels die wij hebben geplaatst. Zo zijn beide ruimtes verschillend, maar toch matchend!

×

Neem hieronder vrijblijvend contact op met Jordy!

× Direct contact